top of page
Objetivos

LA FUNDACIÓ

Fundació Akua és una entitat sense ànim de lucre que treballa en l’àmbit d'Investigació de l'Educació durant els primers cicles de vida (infantil, primària secundària i batxillerat).

 

Fundació Akua crea i / o desenvolupa petites escoles homologades aplicant la Pedagogia del Talent on es duen a terme la recerca i el desenvolupament de noves formes d'educació que afavoreixen la salut i els talents de cada Ser.

 

  

 

 

Investigar, desenvolupar i aplicar formes d'educació íntegres per a la societat. 

 

 

 

 

Ser una entitat referent nacional i internacional en el camp de l'investigació i l'educació. Potenciar els talents i la intel·ligència emocional. Sensibilitzar a la població en temes de família i de salut. Potenciar el treball en xarxa i les aliances. 

 

 

 

Creativitat i Empreneduria

Salut i Benestar

Multiculturalitat i Unitat

 

Pedagògics

 

Pedagogia del Talent: educació personalitzada que ofereix un model d’amor, de respecte cap a un mateix, cap als altres, a l’entorn i en plena natura amb l’objectiu que cada nen i nena siguin ells mateixos, aprenguin les formes de convivència experimentant els oficis, integri els valors humans, desenvolupi els seus talents i els recursos necessaris per la seva pròpia vida. 

 

Ciència e Investigació 

 

Investigar els processos educatius des dels àmbits de la pedagogia, neurociencia i Intel.ligències múltiples, psicologia, psiquiatria, fisiologia, alimentació i nutrició, coaching, antropologia; aplicar i desenvolupar noves formes d'educació a l'escola que afavoreixin la salut i el benestar de les persones. 

 

Emprendeduría 

 

Crear i consolidar escoles Akua i/o projectes d'educació personalitzada, creant una xarxa de professionals; assessorar altres escoles en temes pedagògics, administratius, financers i legals per a la seva posada en marxa i funcionament posterior. 

 

 

 

Presidenta i Tresorera

Núria Segura

 

Secretari

Josep M. Ortado

 

Patrons

Víctor Carrera

Dr. Ramon Segura

Pedro Raventós

Jaume Zardoya

Objectius
Patronat
Missió
Visió
Valors

Per coneixer més de la Fundació Akua, consulta aquí! 

bottom of page