top of page

L'EQUIP

Direcció i gestió

Núria Segura es la fundadora & directora del col·legi privat i Fundació Akua.

Diplomada en Empresarials ICADE, Màster en Publicitat EADA i Màster en Intel·ligències Múltiples.

Prèviament ha creat 3 escoles alternatives d'infantil i primària, amb més de 19 anys d'experiència en projectes de transformació o creació d'empreses de diversos sectors.

En paral·lel ha treballat i segueix treballant el desenvolupament interior a través de diverses tècniques i la vida mateixa.

Des de 2010 es dedica a crear i materialitzar noves formes d'empresa respectuoses amb la Terra i la Humanitat.

Pedagògic

Macu Resines és la directora pedagògica del Col·legi Akua. És llicenciada en Ciències de l'Educació, especialitzada en educació infantil i primària. Diplomada en Intel·ligències Múltiples, Habilitats Directives, Desenvolupament Neurofuncional i Aprenentatge Escolar; guia per l'Associació Montessori Internacional. La seva trajectòria professional es caracteritza per la seva participació en el disseny i execució de projectes en les àrees d'innovació educativa, direcció i planificació participativa, disseny curricular, avaluació educativa, educació ambiental i perspectiva de gènere. Compta amb 30 anys d'experiència en activitats de formació de docents i pares de família en el sector públic i privat. Ha estat fundadora, assessora i directora de diversos Col·legis d'Educació Bàsica, així com d'Organitzacions de la Societat Civil, realitzant projectes educatius en comunitats d'alta marginació durant més de 16 anys. És integrant de l'equip de formadors de Montessori Canela.

Legal

Josep Maria Ortado. Advocat. (Esade 99) Fundador del bufet M&O Advocats, especialitzat en fiscalitat internacional i en fundacions. M&O Advocats és un dels pocs despatxos d’advocats espanyols especialitzat en Fiscalitat Internacional i en Assessorament Mercantil Internacional.
Assessoren a clients en els seus plans d’expansió, en les seves adquisicions, en les seves desinversions, en tot el que afecti al desenvolupament del seu negoci. I ho fan amb clients de tot tipus, des d’empreses cotitzades, alguna d’elles entre Fortune 500, fins a empreses familiars així com start-ups. 

Comunicació

Victor Carrera. Treballa a Televisió de Catalunya (TV3) des del 1985 fins a la actualitat, assumint diverses responsabilitats, entre elles Director de Producció d’Informatius i Documentals i Director de Relacions Internacionals i Distribució de Continguts. Membre del Comitè Executiu de Catalan Films & TV durant 10 anys.
Ha estat Secretari General de Metges Sense Fronteres durant 5 anys. Amb aquesta ONG vaig assumir diverses responsabilitats a Somàlia, Kenia, Tanzània i Ruanda.

Comunicació

Pere Arcas. Director de l’empresa Ask Yourself, especialitzada en el disseny i la producción de recursos audiovisuals i multimèdia per a l’educació. Professor de llenguatge audiovisual i estratègies ITC a la Facultat d’Educació i Pedagogia de la Universitat de Girona. 

Ha desenvolupat la seva carrera professional com a periodista, realitzador, guionista i director executiu de programes a Ràdio 4, Catalunya Ràdio, Catalunya Informació i Televisió de Catalunya. Ha estat, durant els darrers vuit anys, el cap del departament de programes educatius i projectes d’aprenentatge de Televisió de Catalunya. 

Comunicació i Coaching

Pedro García Aguado ha estat coach dels programes de Cuatro TV Hermano Mayor i El Campamento i un dels millors jugadors de waterpolo d'Espanya: campió olímpic, campió del món i 565 vegades internacional. 

Actualment, Pedro García Aguado compagina la seva tasca a televisió amb l'assessorament especializat en malalties d'adiccions i transtorns de conducta en adolescents.

També ofereix conferències i dinamitza tallers per als pares y les mares que cerquen eines que ajudin a tractar el tema de l'educació dels seus fills, potenciant l'educación en valors i el foment de la intel·ligència emocional com a fonament del seu desenvolupament.

Finances i Estratègia

Carles Cros Lidera la iniciativa de DH@School a nivell mundial. A més a més, dona suport a l'estratègia de creixement i de desenvolupaments dels clients a DH Spain, a més de ser un dels seus coaches. Anteriorment, era Engagement Manager a McKinsey & Company, ón es va especialitzar en projectes d'organizació i estratègia en el sector públic i en educació, entre altres. Té un MBA de la Harvard Business School i és llicenciat en Direcció d'Empresas per l'ESADE Business School.

Gestió

Pedro Raventós és soci fundador del Bufet d'advocats i economistes Sainz & Raventós. Amb una dilatada experiència de més de 37 anys en l'assessorament jurídic i fiscal, Sainz & Raventós disposa d'advocats i economistes especialistes en les diferents àrees del dret i assessorament tributari. Cal destacar que tenen una llarga trajectòria en la gestió de tres grans escoles de Barcelona.

El resum de la seva trajectòria professional és: Llicenciatura en Administració d'Empreses per ESADE, Auditor des de 1980 a 1986 a Grant Thornton International, Assessor Fiscal des de 1986 en despatx Sainz & Raventós advocats i economistes.

Coaching, Mentoring i Business Angel

Jaume Zardoya és pare de Julia i Meritxell, llicenciat en Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya, amb més de 25 anys d'experiència com a executiu en grans corporacions (Everis / DMR, PepsiCo) i un líder d'equips de gran dimensió (300+) i varietat geogràfica i funcional.

L'any 2014 fa un gir important en la seva carrera i decideix apostar fortament la seva carrera en l'àrea del creixement personal, aprofitant la seva àmplia experiència en fer créixer els equips. Inicia els estudis de Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya, es forma com Coach per l'escola CTI (The Coaches Training Institute).

Medicina i Nutrició

Dr. Ramon Segura. El Professor Segura és Catedràtic emèrit de Fisiologia de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona, Professor de l’Escola Professional de Medicina d’Educació Física i de l’Esport i membre de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. També ha estat professor a la Baylor College of Medicine, Houston, Texas. El Dr. Segura ha publicat 12 llibres i 32 capítols en llibres dedicats a temes de la seva especialitat. Ha publicat més de 150 treballs científics.

S’ha dedicat especialment al desenvolupament del sistema nerviós i al metabolisme energètic, al paper de la nutrició en la pràctica esportiva assessorant a diferents esportistes d’el.lit, entre d’altres, als jugadors del primer equip del FC Barcelona durant les temporades 1999 a 2012 amb Pep Guardiola com a entrenador dins les tres últimes.

Neurociència

Ignacio Morgado Bernal és catedràtic de Psicobiologia a l'Institut de Neurociència i la Facultat de Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha realitzat estudis i treballs d'investigació en les universitats del Ruhr (Alemanya), d'Oxford (Regne Unit) ia l'Institut Tecnològic de Califòrnia (Caltech, EUA). Imparteix classes de Psicologia Fisiològica i realitza investigació experimental sobre Potenciació i recuperació de la memòria per estimulació elèctrica cerebral. Premi Extraordinari de Llicenciatura (1976), Premi de la Societat Espanyola de Psicologia (1982, tesi doctoral), Premi Divulga (1985) del Museu de la Ciència de Barcelona i Premi Atlas (2014) d'articles de divulgació científica sobre Neurociències. Va ser degà fundador de la Facultat de Psicologia i director del departament de Psicobiologia i de Metodologia de les Ciències de la Salut, a la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

És membre de la Societat Espanyola de Neurociència (SENC) i de la Federació Europea de Societats de Neurociència (FENS) i ha estat membre del comitè executiu de l'European Brain and Behaviour Society (EBBS). Ha realitzat assessories científiques per Editorial Ariel (Grup Planeta) i Cosmocaixa de Barcelona. Les seves principals obres de divulgació científica són Emocions i intel·ligència social: Les claus per a una aliança entre els sentiments i la raó (Mina 2006 edició catalana i Ariel, 2007 i 2010 edició castellana), Com percebem el món: una exploració de la ment i els sentits (Ariel, 2012) i Aprendre, recordar i oblidar: claus cerebrals de la memòria i l'educació (Ariel 2014).

bottom of page